ГогольFest 2015. SOME MEN MUST DIE
Национальный комплекс «Экспоцентр Украины» (ВДНХ)
від 100 грн.

“SOME MEN MUST DIE“
Томас Меттлер (Швейцарія)

23.09.2015 р., пав.№9 (велика сцена 1)
20:00

Перформанс.
У співпраці з акторами-танцюристами:
Роберт Андерсон (Великобританія) - Руслан Баранов (Україна) - Томас Метлер (Швейцарія) - Джуліан Фоншен (Швейцарія) та інші.
“Деякі чоловіки повинні вмерти“– зразок Фізичного театру, в якому танцюристи й актори з Швейцарії та Англії стрічають танцюристів і акторів з України, щоб разом порозмислити над питаннями про роль "Чоловіка" і як трапляється, що декотрі чоловіки помирають, а деякі залишаються живими...
Томас Метлер, як і завжди, був у пошуку чоловіків, які могли б втілити його бачення дикої чоловічої зграї, що здатна на все, зійшовши на сцену – жоден не злякається виставити на показ свої глибинні страхи – кожен спроможний сміятись зі всього, а надто з себе самого – і жадає проникнути в красу танцю. Вони закладають в основу правдивість виконання, гру, імпровізацію, використовують своє тіло і голос, танцюють від самих глибин серця і душі. Актори, що на кожній виставі кидатимуть виклик одне одному, ризикуючи і викладаючись на повну – розкриваючи свої найпотаємніші почуття і долаючи власні обмеження. Емоційні та фізичні. Щоб створити вечір і перформанс, сповнений правди і особистісної глибини... З чорним гумором і фізичною розкутістю вони танцюватимуть сцени від прадавнього крику архетипного чоловіка до останнього подиху чоловіка на смертному одрі, шукаючи відповіді на питання:
Що таке справжній чоловік?
Що є найбільшим страхом чоловіка?
Який чоловік заслуговує на смерть?
За що варто померти?
Чи гине чоловік, коли помирає любов?
Як жити просто в обличчя смерті?
Скільки разів чоловік має померти, перш ніж стане чоловіком?
Чи можна сміятись із смерті?
Коли ти востаннє сміявся з себе, чоловіче?
Наскільки сміховинним може бути чоловік?