ГогольFest 2015. Dakh Daughters Band

ГогольFest 2015. Dakh Daughters Band

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

25 вересня о 22-00 на 8-му міжнародному мультидисциплінарному фестивалі сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST глядачі побачать 50-хвилинний тізер майбутнього масштабного проекту фрік-кабаре Dakh Daughters «Як я була Алісою…Мистецтво любові».
Глядачі почують 6 різних історій, об’єднаних темами дитинства, дорослішання та любові. Основу перформансу складають тексти з «Пісні над піснями» Старого заповіту, «Аліса у країні чудес» Льюїса Керрола, етнічна пісня «Ходи-ходи наша панночка» та особисті історії дівчат Dakh Daughters.
«У майбутньому проект «Як я була Алісою…Мистецтво любові» буде альманахом з 6 мультфільмів для телебачення про дівчат. У кожної з учасниць Dakh Daughters – своя окрема історія. Це буде принципово новий проект, зміни у якому ви побачите навіть у костюмах, які цього разу стануть червоні. На ГОГОЛЬFESTі 25 вересня всі почують своєрідний музичний дегустаційний сет». Влад Троїцький
«Це замальовка великого проекту. Спочатку ми планували два окремі перформанси – «Як я була Алісою» та «Мистецтво любові». Потім вони з’єдналися: до Влада прийшла ідея показати як маленька Аліса, яка вже перетворилася на дорослу жінку, розуміє, що таке любов, та як вона дивиться на цей світ. У проекті є два меседжі – мистецтво любові та Аліса, її спогади з дитинства. Кожна з нас розкаже про свої блукання у якихось дивних світах, яким нема пояснення. Ми вже починаємо їх розуміти, але у той же час ми також повертаємося до дитинства. Все почалося з Аліси Льюїса Керрола і ми вирішили шукати у цьому свою суть, власну інтерпретацію». Соломія Мельник, Dakh Daughters. 

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах