Пивониевый фонарь

Пивониевый фонарь

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

У рамках арт-фестивалю міст України «МЛИН»
Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»

ПІВОНІЄВИЙ  ЛІХТАР
(Саньютей Енте)

Автор ідеї, режисер-постановник –  Олег Новохацький
Костюми – Олена Городецька

В часи осінньої негоди в Японії театри не працювали, дістатись до них було неможливо через негоду та холоднечу. Тому багаті самураї та вельможі для розваг запрошували до своїх домівок видатних акторів японських театрів. У такий спосіб з'явились такі оповідання оповідання, як "Півонієвий ліхтар", які передавались із вуст у вуста протягом багатьох століть. Кожне слово цього оповідання народилось завдяки театральному досвіду, акторській майстерності, які удосконалювались з покоління в покоління.

Молодий самурай Хагівара та його приятель потрапляють в дім багатого самурая Індзімо Хайзаймона. Хагівара зустрічається поглядом з дочкою Індзімо О'цую і між ними спалахує фатальне кохання.

"ПІВОНІЄВИЙ ЛІХТАР" - це моновистава, де один актор Олександр Панчук читає від автора і виконує усі десять головних і другорядних ролей, миттєво перевтілюючись у молодого вельможу Хагівару, його кохану О'цую, батька-самурая, слугу, дідуся-лікаря чи мудрого настоятеля храму.
Переплетіння любовної історії з елементами трилера та іншими незбагненними фантазіями - все тут логічно, естетські вишукано та емоційно-вражаюче.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах