LORDS of the SOUND «OSCAR MUSIC AWARDS»

LORDS of the SOUND «OSCAR MUSIC AWARDS»

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

28 вересня 2018 року о 19:00 в Палаці мистецтв «Україна» відбудеться концерт "Oscar Music Awards" від Lords of the Sound. Музика, визнана світом!
Відомий оркестр  Lords of the Sound  постійно дивує глядача та проявляє себе в абсолютно різних амплуа. Але, безперечно, візитівкою майстерного колективу є виконання музики до кінофільмів.
Добірна програма "Oscar Music Awards" є найпопулярнішою і найулюбленішою серед глядачів. З нею музиканти об'їхали всю Україну, неодноразово гастролювали Європою, а тепер відкривають нею новий концертний сезон 2018!
Та проект не стоїть на місці. Програма розвивається,оновлюється й допрацьовується!
28 вересня Lords of the Sound зіграють саундтреки тільки з тих кінострічок, що були нагороджені кіно-премією Oscar. До переліку  увійдуть  як легендарні, вже авторитетні композиції , так і свіжі саундтреки, нагороджені Оскаром в останні роки.
І не тільки музика буде дивувати цього дня! Ви високо оціните видовищність та шоу-елементи, які готують організатори. Адже Lords of the Sound вже довели драйвовість та яскравість своїх концертів!
Ми запрошуємо кожного провести з вишуканий вечір, насолоджуючись довершеною симфонічною музикою у виконанні майстерного оркестру Lords of the Sound.
Концертна програма пройде за участю солістів оркестру, музикантів оркестру у повному складі, хорової капели оркестру та запрошених гостей.
Диригент: Віталій Саражинський
Продюсер: Андрій Новаторов

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах