"Валентинов день" Ю. Меньшова, О. Железняк

"Валентинов день" Ю. Меньшова, О. Железняк

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.


Інформація для споживача

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про захист прав споживачів» у випадку, якщо виконавець послуги (у нашому випадку це організатор заходу) не надав видовищну послугу, споживач має право відмовитись від договору на надання послуг, та вимагати повернення сплачених коштів та відшкодування завданої шкоди.

Такі вимоги повинні бути направлені безпосередньому виконавцю послуги, тобто в нашому випадку організатору (гастрольного, театрального) заходу, а не продавцю квитка.

Торгівельна марка "1001 Билет"  не уповноважена Організатором заходу на приймання від глядачів претензій, на повернення грошових коштів в обмін на продані квитки, не контролює прохід глядачів на захід, а так само не контролює те, чи надав Організатор видовищну послугу, чи ні, чи відбувся захід, чи ні, і якщо ні, то з якої причини це сталось(з вини виконавця, чи через дію форс-мажорних обставин).

Тому для повернення грошових коштів за квитки на захід, який не відбувся, або який було перенесено (якщо Ви не згодні на таке перенесення), просимо глядачів всі свої вимоги та претензії направляти безпосередньо виконавцю видовищної послуги – організатору  (гастрольного, театрального) заходу ___________(назва заходу), яким є:____________________(назва організатора) за відомою нам адресою: __________________, та телефоном: ___________________

 

Шановні глядачі!

Організатор концерту, який несе повну відповідальність за проведення заходу, вчора, а саме, 03.06., офіційно не повідомив про відміну вистави.

Контакти організатора:

ТОВ "Національна Корпорація Розваг"

01004, м.Київ, вул. Горького, буд.7В

р/р 26004052717074 в ПАТ КЛБ "ПриватБанк" Печерська філія

МФО 300711

ЄДРПОУ 38745669

ІПН 387456626500

№ Св-ва 200132952

Директор Яджук В.А.

Гастроли современного театра антрепризы

Режиссер: Роман Самгин
Художник: Андрей Климов
Балетмейстер: Олег Глушков

В ролях: Юлия Меньшова, Олеся Железняк, Константин Юшкевич, Иван Замотаев


Национальная корпорация развлечений представляет гастроли современного театра антрепризы, спектакль «Валентинов День».

«Валентинов день» - постскриптум к известнейшей пьесе Михаила Рощина «Валентин и Валентина», написанной в 70-х годах ХХ века. Персонажи спектакля встречаются то в прошлом, то в будущем, то в настоящем, но ни в каком измерении не могут выпутаться из любовного треугольника.

«Не пытайтесь искать логику во времени – во времени логики нет. Не пытайтесь объяснить время логическим путём, времени, как такового не существует. Есть две вещи: любовь и любовь…», - слова арабского философа Коры Аль Мазани, которые можно с лёгкостью отнести к этой постановке. Это смешная и трагическая история… Мужчина любит двух женщин: одну тайно, а вторую открыто, а женщины пинают его с двух сторон, требуя сделать выбор. Любовь – это вечная тема… тема некой колдовской силы, изнуряющей, словно психическая болезнь никогда не сможет себя исчерпать. Ведь любовь нельзя обмануть, её нельзя перехитрить, переиграть. Это она играет человеческими судьбами, заставляя людей то взлетать к небу, то гореть в огне.

Экспрессивная и всегда непредсказуемая Олеся Железняк в очередной раз покорит зрителей своей непосредственностью, романтичная Юлия Меньшова добавит лиризма, а мужественный Константин Юшкевич придаст дамам сил бороться за любовь любыми способами.
Развитие сюжета основано на переходе из одной ситуации в другую, и не потеряться в этих лабиринтах поможет талантливый музыкант Иван Замотаев.
Начало в 19:00!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах