Нина Матвиенко

Нина Матвиенко

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Лауреат Шевченківської премії,Народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко – це уособлення співочої України, її багатих традицій та незламного духу українського народу.

Її велика душа і материнське серце не має меж. Здається, що вона своєю благодійністю хоче охопити всіх людей, які потребують допомоги. Пісні Ніни Матвієнко, без перебільшення, звучать як Г імн України.

На численні прохання прихильників творчості Великої співачки повторити свій ювілейний концерт, присвячений 70-річчю від дня народження та 50-річчю творчої діяльності, Ніна Матвієнко та її команда вирішили зробити концерт на БІС та присвятити його всім дітям-сиротам. Частину коштів буде направлено в дитячий будинок. У програмі концерту будуть представлені унікальні архівні відео та фото з життя Ніни Митрофанівни.

В концерті беруть участь: Monatik, Тоня Матвієнко, Наталія Бучинська, Діма Андрієць, тріо «Золоті ключі», муніципальна чоловіча хорова капела ім. Л.Ревуцького , Національний ансамбль солістів  «Київська камерата» та інші фольклорні гурти.

Monatik – Им’я Діми Монатіка сьогодні досить відоме в Україні. Співак, танцюрист, автор пісень, композитор, участник шоу «X-Фактор». Ніна Матвієнко та Monatik здивували слухачів та глядачів несподіваним дуетом.

Свій надзвичайний талант Тоня Матвієнко  використовує для популяризації сучасної української пісні. На концерті ви побачите і почуєте неповторний тандем мами та доні

Сьогодні ім'я народної артистки України Наталії Бучинської є уособленням ніжності, тендітності, вічної юності і жіночності – образу Дівчини–Весни. Воістину талановита та щира людина, проста у спілкуванні з людьми і високо цінує своїх глядачів.
Діма Андрієць – Заслужений артист України, голос, що запалює серця. Молодий, талановитий співак, неймовірно харизматичний, нескінченно щирий і закоханий в музику і свого глядача Діма, з кожним своїм виходом на сцену дарує кожному з нас частинку своєї душі. І кожен раз його неповторний голос невидимою чарівною ниткою пов'язує Мрію і Реальність, роблячи кожного з нас трішечки щасливішим.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах