Дюймовочка

Дюймовочка

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Всесвітньовідомий  датський письменник Ганс Христіан Андерсен  вірив у справжні чудеса не тільки  в уяві, але й в житті. І він створив десятки таких чудес – свої чарівні казки, які вже кілька століть залишають небайдужими мільйони дітей по всій Землі.

За мотивами однієї з самих зворушливих казок Андерсена – «Дюймовочка» вітчизняними фахівцями створено справжній професійний мюзикл для дітей .  Яскрава сценічна дія, прекрасна музика, талановита гра акторів – все це підкоряється у виставі одній меті: донести до маленьких глядачів ідеї  добра,  любові,  милосердя,  справедливості, гідності та інших вічних людських цінностей.

Казкові твори Андерсена наповнені  цілою гамою  почуттів – від  здивування та захопленості  до іронії  та жалю, а сполучення в них чарівного і реального, чудесного та повсякденного робить його казки однаково цікавимими як для дітей,  так і для дорослих.

Малюки  на виставі сміються, співпереживають героям, підспівують акторам,  і кожна  дитина выходить із залу сповненою прекрасних та добрих почуттів.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах