Симфоническая Мульт - Феерия

Симфоническая Мульт - Феерия

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

«СИМФОНІЧНА МУЛЬТ-ФЕЄРІЯ»

Шоу для всієї родини!!!

Саундтреки з найвідоміших анімаційних фільмів!

У виконанні симфонічного оркестру «Cantabile Orchestra»
(м. Львів)

«Cantabile Orchestra» («Оркестр Кантабіле») — це високопрофесійний музичний колектив - учасник численних фестивалів, що спеціалізується на виконанні музики із саундтреків до фільмів, анімаційних серіалів, а також репертуару відомих виконавців. Музика виконується на акустичних інструментах з періодичним використанням електричних. Діапазон стилів музики досить широкий: класика, джаз, поп, рок, фолк та інші. Для цих музикантів немає нічого неможливого!

Колектив широко відомий серед київської аудиторії своїми інтерпретаціями найрізноманітніших саундтреків, починаючи від музики з класичного кіно та сучасних блокбастерів, і завершуючи такими оригінальними проектами, як концерти музики з телесеріалів чи відеоігор.

Назва нової програми «Симфонічна Мульт-Феєрія» достатньо повно розкриває зміст приготованого сюрпризу. Призначена для широкої аудиторії, вона не залишить байдужим дорослого глядача і захопить маленьких поціновувачів прекрасного!

Старше покоління матиме можливість зануритися в атмосферу свого дитинства чи, принаймні, відчути себе значно молодшими у компанії Чіпа та Дейла, Красуні і Чудовиська, Аладдіна, Короля Лева та насолодитися такими радісними для вуха мелодіями минулого як «Can you feel the love tonight» (Король Лев) – справжній шедевр у виконанні Елтона Джона.

Малеча згадає мелодії, які нещодавно звучали з екранів кінотеатрів, як то «Let it go» з «Крижаного серця», яка стала безперечним світовим хітом вже нині.

А кого залишить байдужим «Hallelujah» зі «Шрека»?..
Друзі, на Вас чекає неймовірний вечір у якому поєднається мистецтво музичне з мистецтвом анімації, адже різнобарв’я акустичних відчуттів у рази доповняться візуальними відчуттями – з широкого екрану, розміщеного позаду оркестру, протягом цього чудового вечора, Вас будуть вітати герої улюблених мультиків, оригінальний відеоряд допоможе згадати найбільш чуттєві, захоплюючі, а підчас і кумедні сцени з них.

Подаруйте свято собі та вашій малечі!

Можливо, дні дитинства давно минули і час від часу за клопотами та справами ми не бачимо світу навколо. Можливо, ті мрії давно забуті та світ тепер не здається таким дивовижним та великим. Але ми впевнені що дитина в кожному з нас все ще живе. А казка завжди робить нас трішки кращими. Облиште свої турботи та приходьте до нас на концерт!
 Ми розповімо Вам найдобрішу та найчудовішу казку, мовою, що сильніша за будь-які людські слова: мовою музики.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах