Los Colorados

Los Colorados

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

"LOS COLORADOS"

 «Переспів пісні "Hot N Cold" американської співачки Кеті Перрі зробив тернопільську ватагу "Los Colorados" без перебільшення всесвітньо відомою. Завдяки Інтернету простих українських хлопів помітили в Німеччині, а трохи згодом їхній кавер на композицію "I Like To Move It" став заставкою під час трансляції футбольних матчів Євро-2012 на одному з найпотужніших німецьких телеканалів ZDF. Хлопці грали на головній берлінській фан-зоні перед мільйонною публікою.

Перший виступ тепер уже відомого не лише в Україні, а й у світі тернопільського гурту відбувся у травні 2007-го на сцені тернопільського фестивалю "Висадка". Тоді хлопців ще ніхто не знав, але вони зуміли завести публіку набагато краще, аніж дуже відомі гурти. Наразі хлопці уже записали в Берліні студійний альбом, кілька кліпів, а також уклали контракт з німецьким музичним лейблом Motor Music, що займався випуском альбомів таких всесвітньо відомих гуртів, як "Muse", "Rammstein", "Sum 41", Роберта Майлза…

Руслан Приступа, Сергій Масик, Ростислав Фук та Лесик Драчук – це люди, які своєю музикою, для когось, можливо, і "не складною", популяризують Україну за кордоном. Інколи складається враження, що, навіть, набагато успішніше, ніж окремі українські політики.» Українська правда.
 http://life.pravda.com.ua/person/2013/03/29/125339/

Los Colorados - Du Hast (Official Rammstein Cover)
 http://www.youtube.com/watch?v=a5xSxGhlHfc

Los Colorados - Hot'n'Cold (Official Katy Perry Cover)
http://www.youtube.com/watch?v=-oyfC8skSuE

Los Colorados - I Like To Move It (Official ZDF Football Song)
http://www.youtube.com/watch?v=ySGY-_TCOW0

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах