Пьеса «Червона Квіточка»

Пьеса «Червона Квіточка»

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Улюблений сюжет українською  просто у літаку!

Українізована вистава за класичними мотивами  «Алєнького цвєточка» - п’єса «Червона Квіточка» у салоні справжнього залізного птаха.

  Вистава проходитиме у салоні літака Іл-86, що знаходиться на території музею авіації (вул. Медова, 1) у суботу, 15 листопада об 11 і 13 годині.  Вартість квитка складає 100 гривень. Команда дитячого театру «Каре» представляє сучасну українську інтерпретацію, рідної для кожного, казки «Алєнький цвєточєк». 
Відвідавши нашу повітряну сцену, Ви згадаєте чарівну історію дівчинки та Чудовиська. «Червона Квіточка» - розповідь про те, як люблячий батько, через любов до своєї донечки, намагався будь-що дістати для неї найвродливішу квітку. Натомість, лише розгнівав хазяїна садочку - жахливого монстра. Звір зажадав найдорожчого. Чоловік у відчаї був змушений віддати дівча у лапи Чудовиська, але ніхто і не міг очікувати того, що це стане початком магічної історії милосердя і кохання!
Ми запрошуємо Вас отримати казкові спогади і теплі враження! Кожного маленького глядача чекає сюрприз, що буде нагадувати про «Червону Квіточку»!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах