"Цветы пустыни". Экзотическое танцевальное шоу

"Цветы пустыни". Экзотическое танцевальное шоу

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Квіти Пустелі - це унікальне, яскраве та незабутнє танцювальне шоу, створене засобами сучасної та традиційної східної хореографії, що оспівує красу жіночого тіла та велич жіночої душі.
Східний танець бере свій початок на Близькому Сході, землі сурових пустель та квітучих оазисів. У стародавніх Шумерських та  Фінікійських храмах, його виконували найкрасивіші жінки, даруючи квіти своєї любові, пристрасті та найвищих почуттів в обряді поклоніння Великій Матері, богині Кохання та Плодючості  Іштар, саме тому провідне місце в цьому танці займають пластичні рухи живота та стегон, що символізують відродження жіночої сили та змієподібні рухи руками - бо змія символ нескінченності поколінь.  Цим танцем милувалися  у розкішних палацах єгипетські фараони та наймогутніші правителі сходу. Авторські постановки  у виконанні майстерних танцівниць колективу східного танцю Аміри Абді представлять глядачеві найрізноманітніші стилі східного танцю та розкриють таємниці  найдавнішої у світі східної танцювальної культури, що нараховує декілька тисячоліть
Спеціально для кожного танцю було створено ексклюзивні розкішні костюми, оздоблені східною вишивкою та кристалами.
Хореографи:
Аміра Абді – професійна танцівниця та хореограф, визнана в Україні та за її межами. У 2002 році заснувала першу в Києві школу східного танцю, на базі якої було створено перший в Україні професійний колектив східного танцю.  Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів із східного танцю, віце-чемпіонка світу з народно-сценічного східного танцю (Bellydancer of the World 2012, Німеччина).
Оксана Макаренко – солістка колективу східного танцю Аміри Абді, хореограф,  лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів із східного танцю.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах