Любовь по-французски

Любовь по-французски

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

«Любов по-французьки»
комедія на дві дії
Марк Камолетті
   Дійові особи та виконавці:

   Бернард -  Дмитро Лаленков
   Жаклін -   Крістіна Синельник
   Роберт -     Георгій Хостікоєв
   Сюзанна - Марина Ягодкіна
   Сюзетта -  Руслана Писанка
   Джорж -    Євгеній Паперний

   Тривалість вистави 2 години 25 хвилин з одним антрактом

   Легкі, невибагливі, бульварні комедії відомого французького комедіографа Марка Камолетті з успіхом йдуть не тільки у Франції, але й у Великобританії, Фінляндії, Німеччини. Візьміть афішу будь-якого театру і обов'язково знайдете у ній «Гарнір по-французьки» або «Занадто одруженого таксиста». У своїх витворах Камолетті  висміює пікантні життєві ситуації, які мають місце  і у нашому житті, можливо в цьому причина того шаленого успіху, яким користуються його комедії.
  «Любов по-французьки»- це комедія,в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони і кого повинні зображати.
   Отже, запам'ятовуйте: Бернард - чоловік Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін - дружина Бернарда, зраджує чоловікові з Робертом. Роберт - кращий друг чоловіка своєї коханки, але вже по ходу спектаклю встигає зрадити їй, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна - дорога штучка і коханка Бернарда, у якої сьогодні День народження, але замість подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт. Сюзетта - кухарка, якої в цей вечір вдається непогано заробити, і в якої, між іншим, є вельми ревнивий чоловік-Джорж.
   А, якщо серйозно, то найкраще в спектаклі - акторський ансамбль: Дмитро Лалєнков, Руслана Писанка, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв Христина Синельник та  Євгеній Паперний так легко і невимушено висвітлюють інтриги Камолетті, що бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому смішну театральну гру.
   Спектакль розрахований на найширшу глядацьку аудиторію: кожній людині треба іноді посміятися.
   Вистава йде на російській мові.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах