Présentation de la Blogothèque à Kyiv

Présentation de la Blogothèque à Kyiv

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Презентація французького проекту La Blogothèque в Києві у рамках #KyivMusicFilm.

Як кажуть самі хлопці, за шість років, La Blogothèque змінив спосіб, в який люди відчувають музикую. Ми знімаємо красиві, рідкісні та інтимні виступи ваших улюблених артистів і тих, в яких ви скоро закохаєтесь.

І це правда, La Blogothèque – це феноменальне представлення музики мовою кіно. За ці роки проект відзняв сотні живих виступів на вулицях Парижу, таких зірок як: Jack White, Arcade Fire, Bon Iver,R.E.M. , Foals, The National, Sigur Rós, The Kooks, Lykke Li та інших. Їхніх робіт чекають по всьому світу і такі гіганти, як французько-німецький канал ARTE, звертаються до них для спільної роботи над записом камерної презентації нового альбому Alt-J в Каплиці образотворчих мистецтв в Парижі.

Це найменш наративний з показів, що будуть проходити в рамках #KyivMusicFilm, та найменш схожий на документальне кіно про музику, але це зовсім інший погляд на музику та надзвичайно приємний людському оку та вуху.

Спеціально для презентації в Києві хлопці зробили авторську півторагодинну добірку відео-робіт. Тільки один показ!

Всі роботи, які створює проект, доступні на їхньому веб-сайті.

KyivMusicFilm – це рух легального кінотеатрального доступу до найцікавіших фільмів по музику, музикантів та всього, що пов’язано з цією тематикою. Проект ініційовано фестивалем Kyiv International Short Film Festival

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах