Воля або смерть

Воля або смерть

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

19 вересня о 20-00 у кінотеатрі "Кінопанорама" (вул.Шота Руставелі, 19) Дем’ян Колодій, американський режисер-документаліст українського походження, представить фільм “Воля або смерть”, який змальовує революційні події 2014 року.
Автор фільму розповідає історію Євромайдану, починаючи з перших мирних акцій на підтримку підписання угоди про вільну торгівлю з Європейським Союзом. Фільм досліджує, як мирні демонстрації переросли в насильницький конфлікт між українським громадянським суспільством та владою на чолі з Віктором Януковичем. Цей фільм - хронологічний портрет того, як громадський протест в Києві вилився в гібридну війну з Росією, що спричинило глобальні наслідки для всього світу.

Події в Україні стали болючими та неоднозначними навіть для самих українців, але іноземна аудиторія, за словами самого автора, взагалі не має уяви про українські реалії: “Багато людей на Заході мають нечітке уявлення про події в Україні. "Свобода або смерть" - фільм, що створений для англомовної аудиторії. Я вважаю, він може стати неоціненним інструментом для того, щоб привернути увагу західної громади до подій в Україні, зацікавити ними”.

Дем’ян Колодій, кінодокументаліст з Нью-Йорку, автор фільму “Помаранчеві хроніки” (“Orange Chronicles”) про події 2004 р. під час Помаранчевої революції в Україні.

Місце: Кінотеатр "Кінопанорама" (вул.Шота Руставелі, 19)
Час: 19 вересня, 20-00

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=TuwM_oempnc

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах