Slaves

Slaves

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Selector Live: Slaves (UK)

Серія концертів актуальної британської музики від Британської Ради і радішоу The Selector триває: до Києва їдуть колоритні і шалені рокери зі списку найперспективніших новачків Британії - Slaves. Місце зустрічі незмінне: клуб Sentrum, 20 жовтня.

Їх усього двоє - Айзек Холмен (барабани, вокал) і Лорі Вінсент (гітара, бас, вокал), - але разом вони вжарюють добірний і зухвалий панк із фірмовим британським акцентом.

Цього року Slaves потрапили у список найперспективніших молодих талантів BBC Sound of 2015 (cеред переможців минулих років - Sam Smith, Adele, Ellie Goulding, HAIM і Jessie J) та увірвалися у топ-10 британського чарту з дебютним альбомом «Are You Satisfied?».

Зараз вони ставлять на “вуха” американські клуби і світові фестивалі, у тому числі в Британії (Glastonbury, Reading і Leeds, T in the Park та інші), Німеччині (Rock am Ring, Rock im Park), Франції (Les Eurockéennes), Нідерландах (Lowlands), Японії (Summer Sonic).

Восени гурт відбуде свій перший сольний тур по Європі, у рамках якого хлопці захоплять і Київ, тож у слухачів є шанс побачити наживо широко обговорюваних музикантів у самому розквіті сил.

“У своїх просочених потом сорочках вони схожі на працівників кол-центру, що пустилися берега, чи на спільників із “Механічного Апельсина” Кубрика”. NME

“Вони повстають проти апатичності суспільства і готові довго шуміти гітарами, лупити в бас-бочку і бризкати слиною, аби розбудити всіх офісних клерків”. Comma.com.ua.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах