Ruda & Treeorange band

Ruda & Treeorange band

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

RUDA & TREEORANGE band - справжнє свято для шанувальників якісної української музики.

Адже гурт TREEORANGE та його незмінній лідер – співачка RUDA, відомі як перші музиканти, що принесли на простори нашої країни нове поняття lounge музики, саме українською мовою. Кількість live виступів RUDA & Treeorange, на зачинених вечірках давно перевершило відмітку в сімсот. За плечима музикантів відомий та успішний альбом «Дивні почуття», пісні з якого звучать на хвилях українських радіостанцій, та ввійшли в зарубіжні збірники лаунж музики. Концерти, виступи у багатьох клубах, на преміальних вечірках і музичних конкурсах.

Але цього разу ви почуєте дещо нове, неймовірне та несподіване! Бо для RUDA – вільнодумної, творчої, неординарної особистості, стало замало існуючих рамок. То ж вона, разом з музичним бендом презентує абсолютно нове звучання. Новий альбом «Freedom nation» створений з band TREEORANGE, наповнений більш динамічною, енергійною и та життєрадісною музикою. Тож знайомтесь з новою RUDA та її творчістю, що здатна сколихнути музичну арену країни.

Адже «руда», це не тільки колір волосся прекрасної дівчини, але й вогняний темперамент, енергія, що лине до сердець, змушуючи їх битись швидше, у такт музиці. Це свобода та воля до життя. Вона як електричний розряд, заряджає оптимізмом, волею та любов’ю до життя. які так потрібні нашій країні у непростий час.

Слухай нову, сучасну українську музику!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах