Ларсон - концерт памяти

Ларсон - концерт памяти

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

ЛАРСОН. Концерт пам'яті

Українські артисти зберуться на одній сцені і виконають найкращі хіти в пам'ять про свого колегу, друга, музиканта, волонтера та добровольця АТО - Сергія Ларькіна, загиблого 26 вересня в результаті ДТП.

11 листопада в нічному клубі "Atlas" відбудеться грандіозний концерт - 18 топових артистів і груп України подарують глядачам свої пісні. Привід більш ніж серйозний і, на жаль, дуже сумний - з життя пішов один з них.

У цей вечір зі сцени не пролунає жодної сумної композиції. Близькі Сергія запам'ятали його, як дуже світлу і веселу людину, із приголомшливим почуттям гумору і справедливості. Саме таким артисти і згадають його 11 листопада. Саме такому йому присвятять свої найжиттєрадісніші пісні:

Потап і група "Mozgi", Віктор Павлік, Фоззі (ТНМК), Дізель (Green Grey), гурт "Друга ріка", гурт "Kozak System", Олександр Положинський, Влад Яма, гурт "Авіатор", Ярмак, Олександр Кривошапко, Соломіна , Вадим Олійник, Олександр Павлік, Брати Борисенко, Ігор Грохоцький, DJ Light, DJ Starkov
Ведучі вечора: Олександр Педан, Андрій Джеджула, Ольга Сумська, Дмитро Оскін, Юлія Кавтарадзе, Віталій Борисюк.

На сьогоднішній день справа про ДТП, в якому загинув Ларсон, силами небайдужих набула широкого розголосу, однак для отримання справедливого результату ще потрібно боротися. Саме для цього, гравцями футбольного клубу зірок ФК "Маестро", а також артистами, підтримавшими акцію, було прийнято рішення всі кошти, зібрані з продажу квитків на концерт, передати родині Сергія.

Ми запрошуємо всіх, хто хоче вшанувати пам'ять артиста, а також зробити свій внесок в утилізацію заржавілої та згнилої машини правоохоронної системи і заміни її на нову, по-справжньому захищаючу права своїх громадян, а не свої кишені, підтримати захід і придбати квиток.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах