Laura Alonso Padin и Николай Шуляк

Laura Alonso Padin и Николай Шуляк

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

«Київська камерата»
Національний ансамбль солістів «Київська камерата» - один з найвідоміших та високопрофесійних камерних оркестрів України. Колектив є провідним виконавцем камерної музики різних стилів та напрямків. Кожен з музикантів - яскрава творча індивідуальність та виконавець високого рівня. Професійний рівень артистів оркестру дозволяє кожному з них бути солістом, у зв'язку з чим «Камерату» називають «ансамблем солістів». Засновник ансамблю, його художній керівник і диригент – народний артист України Валерій Матюхін. Особливість ансамблю «Київська камерата» - його виключна виконавська мобільність. Учасники колективу виступають у різноманітних музичних складах - від дуету солістів до малого симфонічного оркестру. Саме цим в значній мірі зумовлений великий і різноманітний репертуар «Київської камерати», в якому поряд з творами А.Вівальді, Й.С.Баха, В.А.Моцарта..., композиторів XIX століття - Ф.Шуберта, Р.Вагнера, Е.Гріга, М.Глінки, П.Чайковського... звучить музика - М.Равеля, І.Стравинського, Є.Прокоф'єва, А.Онеггера, Р.Щедріна та ін. Завдяки своєму високому виконавському рівню ансамбль завоював авторитет в професійних музичних колах не тільки в Україні, але й далеко за її межами - в Німеччині, Австрії, Франції, США, КНР, Польщі, Греції, Росії, Прибалтиці, Вірменії, Грузії.
Микола Шуляк
Микола Шуляк – заслужений артист України, провідний соліст Національної опери України. Закінчив Національну музичну академію України ім. П. І. Чайковського (клас нар. арт. України, проф. В.І.Тимохіна), навчався у Е. О. Акрітової, А.М. Ільїна,В. І. Пазича. Микола Шуляк - лауреат багатьох міжнародних конкурсів вокалістів: «Еми Дестінової» (Чехія, ІІI премія),премія «Кращий Ромео» за виконання партії в опері “Ромео і Джульєтта” Ш. Гуно (Угорщина), лауреат Міжнародного вокального конкурсу ім. І. Алчевського (Україна, І премія та золота медаль), фіналіст «Світового оперного конкурсу Пласідо Домінго» (США, Вашингтон),
Маючи лірико-драматичний голос, Микола Шуляк успішно виконує технічно складний репертуар, зокрема оперу «Попелюшка» Дж. Россіні, яка відома безліччю високих нот. В репертуарі співака близько 30 оперних партій, серед якихЛенський, Водемон («Євгеній Онєгін», "Іоланта"  П. Чайковського), Альфред, Герцог, Рікардо, Макдуф («Травата», «Ріголетто», «Бал-маскарад», «Макбет» Дж. Верді), Рудольф, Пінкертон, Понг, Де Гріє («Богема», «Мадам Баттерфляй», «Турандот», «Манон Лєско» Дж. Пуччіні), Граф Альмавіва, («Севільський цирульник», Дж. Россіні), Ромео, Фауст («Ромео і Джульєтта», «Фауст» Ш. Гуно), та ін.
Микола Шуляк виступає з оперним і концертним репертуаром у багатьох театрах та концертних сценах Європи, є гостем різноманітних фестивалів: «Кращій Ленський» у міжнародному фестивалі ім. С.Рахманінова, лауреат II Міжнародного фестивалю в Узбекистані «Ріголетто», Алжирі (м.Скікда), Китаї «Травіата» (Віолетта – Лаура Алонсо). Гастролював у Данії, Швейцарії, Франції, Угорщині, Росії, Білорусії, Польщі, Іспанії, Японії, Нідерландах, Бельгії, Азербайджані та ін. Має записи наукраїнському радіо та зарубіжному телебаченні, а також CD записи, які видані в США та Канадi.

Лаура Алонсо Падін
Співачка Лаура Алонсо Падін народилася в Іспанії у місті Віллагарсія де Ароза (Галісія), де здобула вищу освіту за фахом вокалу та скрипки. Подальше навчання, як оперна співачка, Лаура Алонсо продовжила у Німеччині з такими педагогами, як: Альдо Балдін, Анна Рейнольдс, Джин Кокс, Хартмут Холл.
З 23 років співала у театрі Ессена (Німеччина) партії Мімі, Джильди, Сюзанни, Паміни та Бланше, де отримала нагороду «BestArtist Award».
Лаура Алонсо – лауреат міжнародних конкурсів вокалістів: «Альфредо Крауза» (I премія), «Франко Кореллі» та «Дж. Арагалл».
Співачка активно виступає на всесвітньо відомих сценах: Лінкольн центр (Нью-Йорк), у філармоніях Берліну, Ессену; концертних залах Гамбургу, Карлсруе, Ганноверу, Севільї, Афін, Лос-Анджелесу, Амстердаму, Барселони, Праги, Мюнхену, Далласу; оперних театрах Мангейму, Лейпцигу, Франкфурту, Дармштадту, Барселони, Брно, Мексики та Ізраїлю, виконуючи партії Недди, Лючії, Оскара, Віолетти, Клеопатри, Розаріо, Донни Анни та ін.
Працювала з відомими режисерами, серед яких А. Пілавакі, Д. Томасі, Дж. Шааф, Берндт, а також брала участь в міжнародних фестивалях у Тенеріфе, Вервьє, Зальцбург.
Має альбоми CD: арії бельканто «Col sorriso d´innocenza» («З посмішкою невинності»), та записи іспанських і каталонських пісень.
Лаура Алонсо співпрацює з відомим майстром співу – Джеральдом Мартіном Муром.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах