Shut Up And Play The Hits від #KyivMusicFIlm

Shut Up And Play The Hits від #KyivMusicFIlm

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

 

Напевно неможливо знайти кращого часу для того щоб представити у Києві такий надзвичайний фільм, який в деталях оповідає останній концерт легендарних електроклешерів LCD Soundsystem, що на піку своєї популярності вирішили завершити творчий шлях. Тоді соліст гурту, Джеймс Мерфі, свідомо підвів кінець під одною з найвпливовіших формацій того покоління, одночасно гарантувавши фанам найсильніший фінальний концерт за всю історію існування гурту, після якого журнал TIME написав: «Ми напевно більше ніколи не будемо танцювати».

 

Прощальне шоу відбулося в суботу, 2 квітня 2011-го року. На останнє рандеву з музикантами у Нью-Йорський Медісон Сквер Гарден прийшли 14 тисяч людей. Проте охочих потрапити на виступ було більше: ціни у спекулянтів доходили до $1 500. Це викликало гнів соліста гурту Джеймса Мерфі, який тоді заявив: «Що б ми не робили, побачити нас не коштує таких грошей!!!», хоча більшість відвідувачів концерту з ним не погодились.

 

Британська культова студія Pulse, cтворила документальний фільм, який слідує за фронтменом LCD Soundsystem, Джеймсом Мерфі,  на протязі 48-годинного періоду, з дня до початку їх останнього концерту в Медісон Сквер Гарден, до ранку опісля шоу та дали йому назву «Shut Up And Play The Hits».

 

Британською студією Pulse — це ті хлопці, які перевели на екран життя Nick Cave, створили фільми: «BLUR. No Distance Left To Run», «THE MUSE», «ARCADE FIRE. The Reflektor Tapes» та багато інших! Справжні майстри фільмів про музику!

 

 

Пройшло майже 5 років, і світом прокотилися чудові новини — вже незабаром на всіх нас чекає багатобіцяючий реюніон LCD Soundsystem, новий альбом та світовий тур музикантів.

 

Єдиний показ фільму «Shut Up And Play The Hits» відбудеться 18 березня в Кінопанорамі.

 

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах