Тінь Сонця

Тінь Сонця

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

ТІНЬ СОНЦЯ: всеукраїнський тур «БУРЕМНИЙ КРАЙ»
Нова сторінка творчості київського рок-гурту «Тінь Сонця» – всеукраїнський тур під назвою «Буремний край», що передуватиме виходу однойменного альбому вже цього року. За доброю традицією, весняне турне розпочнеться зі східної України, а великий сольний концерт у Києві відбудеться 15 квітня.
«З Нового Року ми посилено працюємо на студії над записом нових пісень, які будуть включені до концептуального альбому «Буремний край» та над окремими сінглами, які імовірно будуть презентовані окремо. Робота вкрай цікава – ми постійно експериментуємо, вдосконалюючи аранжування нових композицій, – розповідає лідер гурту Сергій Василюк. – Ми планували вихід нового альбому вже цієї весни, але настільки захопилися різноманітними творчими задумами, що хочемо їх зробити максимально якісно. Відтак, перевіривши їх у весняному турі, ми з радістю наповнимо ними новий альбом, який вийде скоріш за все восени.»
Нагадаємо, що наприкінці минулого року пісня «Тінь Сонця» – «Козаки» за підсумками народного голосування стала музичною візитівкою збірної України з футболу на Євро-2016 у Франції. До того, ця ж пісня стала знаковою під час виходу на ринг уславленого українського боксера Олександра Усика. В той же час, багаторічна діяльність гурту, в активі якого вже чотири офіційних альбоми («Над Диким Полем», «Полум’яна Рута», «Танець серця» та «Грім в ковальні Бога»), подарувала слухачам багато інших знаних та вже улюблених пісень, таких, як «Меч Арея», «Ніколи не плач», «Народна війна», «Місяцю мій» тощо. 15 квітня у вас буде чудова нагода заспівати їх разом із «Тінь Сонця»!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах