Kyiv International Short Film Festival 2016

Kyiv International Short Film Festival 2016

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Всі ми любимо дні народження, а особливо ніжно ставимось до круглих дат. Фестивалі тут не виняток, і #KISFF та його команда чекають на п’яту едицію фестивалю, яка відбудеться з 20 по 24 квітня 2016 року у столиці нашої України!

Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів або просто #KISFF — це свято короткого метру, яке завжди з вами, і, як ви бачите, поки не збирається вас полишати :)

Найширша панорама актуального короткого метру з усіх континентів, ретроспективи класиків та новітні здобутки українського кіно, спеціальні події та прем'єри, навчальна та професійна секції – все це протягом п'ятиденного марафону короткометражного кіно, який обєднує сотні фільмів, десятки інозeмних гостей та тисячі глядачів. 

Давайте всі разом збeремося в час, коли квітнуть каштани, щоб насолоджyватися тим самим непідмінним, найважливішим для нас мистецтвом — кіно!

#KISFF2016 - незламний під фінансовим тягарем та необхідністю комерційного існування та залишається лояльним до глядачів. Простіше кажучи, ми обіцяємо квитки за смішні i символічні ціни, а ви просто любіть кіно! Саме ви, наші друзі, створюєте свою атмосферу #KISFF — фестивалю для відкритих серцем та головою людей, для тих, хто не лякається нового та не вдовольняється атрофованим пост-постмодернізомом сьогодення,що ховається за обіцянками приємного проведення часу та незабутніх вражень.

Чекаємо на нових та старих друзів, долучайтесь та запрошуйте тих, з ким приємно буде дивитися кіно!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах