На стиле

На стиле

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

«На стилі» (‘Fresh Dressed’) — документальний фільм про зв'язок хіп-хоп культури та моди, головні герої якого — Kanye West, Pharrell Williams, Run DMC, Beastie Boys, Puff Daddy. Прем'єрний показ стрічки у Києві пройде 16 чеврня, після чого вона буде доступна для глядачів Києва, Львова, Одеси, Дніпропетровська, Ужгорода, Запоріжжя та інших міст в міні-прокаті стрічки.

«На стилі» документує живу історію роману моди та хіп-хопу, розповідає про те, як культура, що була народжена на злих вулицях, підкорила світ. Адідаси суперстари, капелюх Kangol, поло від Ralph Lauren — це атрибути стилю, що зародився в 80-х, захопив світв в 90-х та занепав в 00-х, це значить бути ‘Fresh’!

В об'єктиві камери — зірки епохи: Kanye West, що мріяв про гроші тільки для того щоб виглядати стильно, Pharrell Williams, що згадує 92-ий рік, коли почав носити широкі штани, Mayor, якого висміював весь район за “мамині кросівки” (пізніше він став кросівковим магнатом) та Will Smith, що допоміг побудувати багатомільйонний бізнес компанії "Cross Colors”, просуваючи хіп-хоп стиль в культовому серіалі 90’х “Принц з Беверлі Хілс”.

В своїй розповіді про золоті ланцюги, широкі штани, білі “снікери”, а також банди та расову дискримінацію чорних кварталів Америки протягом декількох епох зображує режисер Саша Дженкінс. Вийшов не просто фільм про моду та музику, а скоріше про культурний пласт, його корені та хроніку. Одним з продюсерів "На стилі" виступив репер NAS, який ще десять років тому заявив що Hip Hop Is Dead, але вулична мода сьогодення говорить про зворотнє.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах