Звуки музыки

Звуки музыки

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Український глядач вперше зможе побачити постановку всесвітньо відомого бродвейського мюзиклу «Звуки музики» на українській сцені. Свого часу у рідних пенатах спектакль витримав 1443 покази і виграв 8 престижних театральних премій «Тоні».

«Звуки музики» – це історія про вірність ідеалам і принципам, чесність перед самим собою і суспільством, історія про те, як варто любити Батьківщину, берегти і цінувати  справжнє, щире кохання та будувати міцну родину.

Молода дівчина Марія – сирота, яка залишившись без підтримки батьків, намагається знайти її у жіночому монастирі, де готується стати черницею. Та настоятелька монастиря розуміє, що Марія ще не знайшла себе, і пропонує їй спробувати попрацювати гувернанткою у сім’ї, в якій батько-одинак виховує сім дітлахів віком від 5 до 16 років. Ось тут дівчина розкриває свої нові грані – вона вчить дітей співати… і дозволяє своєму серцю любити.

А тим часом гітлерівська Германія окуповує Австрію без жодного пострілу. Це випробування для справжніх патріотів, яким є капітан фон Трапп. Його слова звучать як заклик: «Найцінніше, що у кожного з нас є – це він сам. Але ми втратимо себе, якщо здамося. І ви не зможете перехитрити лева, покла вши свою голову у його пащу».

«Звуки музики» – це неймовірна атмосфера, сплетена з мелодій кожного героя.

До участі у постановці мюзиклу залучені також юні артисти з ансамблю дитячого театру «Мюзик-холл» на ролі дітей родини фон Трапп.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах