Праздничный концерт "Тебе, любимой"

Праздничный концерт "Тебе, любимой"

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Що може бути ціннішим для жінки від блискучих, привабливих коштовностей? Щирі почуття, увага, турбота, приємні яскраві враження та незабутнє душевне задоволення. Саме таке, яке подарує до 8 Березня Національна оперета України.

Якщо ви, чоловіки, хочете приємно здивувати свою другу половинку, матусю, доньку, чи, може, колегу подарувати їй феєрверк емоцій та море позитиву,  святковий концерт «Тобі, коханій!» - як найкраще в цьому допоможе.

На вас та вашу чарівну супутницю чекає романтичний вечір кохання, грандіозна концертна програма, що включатиме кращі світові музичні зразки: від оперети, мюзиклу та опери до сучасного естрадного виконання, і все це – любовні оди жінці.

У цей святковий вечір все для її величності – «Жінки»: музичні вітання, подарунки, несподівані сюрпризи, тепло та трепет чоловічих сердець.

Свято весни та краси залишиться у вашій пам’яті назавжди! Концерт «Тобі, коханій!» – це гідний і оригінальний подарунок жінці, що здатен затьмарити блиск навіть найдорогоцінн іших діамантів! Прийдіть і переконайтеся у цьому!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах