100% Rock-N-Roll

100% Rock-N-Roll

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Вперше в Caribbean Club Concert Hall - Кавер-бенд «Каділлак»!
Як показує практика, дебютні концерти в нових локаціях проходять з подвійною енергетикою.  Так що не пропустіть шалені танці під кращі хіти людства))
Виступ гурту «Каділлак» - це свято рок-н-ролла і не тільки! Звучання каверов класичних композицій Elvis Presley, The Beatles, Bon Jovi, Roy Orbison, James Broun створює неповторну атмосферу: божевільні танці, скажені ритми, яскраві повітряні сукні, коктейлі усіх барв веселки. Абсолютно неможливо усидіти на місці, коли група починає виконувати Oh pretty woman, Tutti Frutti або Venus. Хочеться крутити красуню в танці, пити Дайкірі (улюблений коктейль Елвіса) і підспівувати, причому все одночасно!
Львівський рок-гурт "Каділлак" був заснований у 2007 році у Львові. Перші роки спеціалізувався виключно на виконанні кавер-версій класичного Рок-н-роллу. Потім додалися кращі хіти в жанрах рок, блюз, твіст, українська естрада, авторські пісні.
У 2014 році, залишаючись кавер-бендом, почали додавати у програму деякі власні пісні. Приємно здивовані реакцією публіки на свою творчість, вирішили більш серьозно зайнятись створенням власних пісень.
У 2015 році відбувся студійний запис дебютної пісні "Звізда" автором слів і музики до якої є соліст групи Дмитро Лазарчук.
В планах групи запис дебютного альбому а також участь у музичних фестиваля і клубних виступах по Україні.
«Рок-н-рол вічний, тому що він простий, в нім немає нічого зайвого. Його ритм проникає крізь усі перешкоди». (John Lennon)
Кращі хіти правильної музики! Атмосфера, що змушує розслабитись!
Дмитро Лазарчук співатиме знайоме і близьке кожному!
Только живой звук!
100% ROCK-N-ROLL!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах