Баби Babylon / Dakh Daughters

Баби Babylon / Dakh Daughters

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Цирк-кабаре «БАБИ BABYLON» Dakh Daughters у Києві – яскраве, незабутнє шоу, наповнене захопливими виступами і складними постановками. Окрім неперевершених виступів з вокальними та хореографічними номерами, гострого гумору та іронічного ставлення до створення всесвіту, ви побачите виступи повітряних гімнастів, еквілібристів та віджеїв. Слід зауважити, що вистава відбувається на незвичній сцені, яка становить складний механізм, який складається з восьми платформ, обертаючих в різні сторони.

Цікаві факти проекту

Надзвичайний цирк-кабаре «БАБИ BABYLON» Dakh Daughters Київ це – унікальний проект. Гурт не просто розповідає цікаву історію, а створює абсолютно нову реальність. Крім того, на розсуд глядачів буде представлено матеріал, який ще досить ніде не звучав. Також пісні, які до сих пір були відомі лише вузькому колу, набули нового звучання, а їх обробка стала квитком у нове життя. Виступ обіцяє стати справжнім фурором, музичною феєрією. Окрім пісень вас вразить майстерність артистів, велика кількість по справжньому провокативних пісень та діалогів, неймовірний драматизм та іронія. Проект є це історією про то, як все відбувалось насправді, без прикрас, як все було тоді, і є зараз.

Яскравий сюжет

Якщо ви бажаєте дізнатися, як насправді будувалася вежа, і що було потім, всі особливості вам розповість цирк-кабаре «БАБИ BABYLON» Dakh Daughters купити квитки на виставу якого можна вже зараз. Дійство гарантовано вразить кожного!

Про головне – в той час, коли брутальні мужики бажали задовольнити свої амбіції і проектували будівництво Вавилонської Вежі, їх баби були впевнені, що то є нетривале явище. Коли чоловіки розпочали масштабне будівництво, жінки почали збирати своїх нащадків у далекі мандри. Коли споруду було зруйновано, а сильна половина людства втратила спільну мову і припинила розуміти один одного, лише баби були впевнені у тому, як діяти надалі, і мали хоч якесь уявлення майбутнього. Чому? Тому що баби знають усе!

Режисер вистави, Влад Троїцький, так характеризує концепцію постановки – жінки мають не лише неймовірно розвинену інтуїцію, а й більш людяне розуміння всього, що коїться навкруги. Жіноча мудрість дає змогу по іншому сприймати дійсність, передбачувати подіях і з гідністю виходити з будь-яких ситуацій. Так є зараз, так було і в часи будівництва вежі, у чому ви маєте змогу переконатися, під час перегляду дійства.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах