"Лебединое озеро" Наталия Мацак

"Лебединое озеро" Наталия Мацак

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

19 травня в Національній опері України відбудеться вистава «ЛЕБЕДИНЕ ОЗЕРО»  - еталон класичного балету у виконанні світових зірок!

Романтичні образи цього балету хвилюють і дорослих, і юних глядачів, а Білий Лебідь став символом балетного мистецтва. Велична історія, яка пропустила крізь себе численну кількість артистів та глядачів і до сьогодні є найбільш популярним балетом на всіх кращих сценах світу.

Муза даного балетного вечора - Наталія Мацак – заслужена артистка України, прима Національної Опери України. Наталія виступає в кращих театрах Франції, Італії, Іспанії, Швейцарії, Америки, Китаю, Індії та інших країн. Балетні вечори, що проходять за ініціативи Наталії, збирають повні зали та відзначаються неймовірно якісною роботою: від підбору репертуару та артистів, до режисури самого вечора.

Головні партії виконають зірки світового балету: Мельник Тетяна - головна солістка Угорського національного балету, та Сергій Кривоконь – провідний соліст Національної опери України!

Вже 19 травня на головній балетній сцені країни кожен матиме можливість побачити перлину класичного балету - виставу «Лебедине озеро» в унікальній редакції Валерія Ковтуна - народного артиста УРСР (1976) та СРСР (1978), лауреата Премії ім. Вацлава Ніжинського Паризької академії танцю на IY Міжнародному фестивалі танцю (Франція, 1977).

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах