Port Mone

Port Mone

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Білоруське тріо Port Mone доволі нечасті гості в Києві. Востаннє вони приїздили більше двох років тому. За цей час  відбулось багато що. Музиканти встигли придумати і записати нову програму з робочою назвою Whisper (Шепіт). Ця робота має першорядне екологічне значення і втілилась в життя завдяки спільноті “Зелена мережа”.
Запис був здійснений за “підтримки” чистої енергії сонця та вітру, щоб привернути увагу до розвитку відновлюваної енергії в Білорусі.
“Екологія розглядає світ як цілісну систему, втручання в яку завжди лишає слід. Ми говоримо про скромність, доброту та відповідальність не лише у любові до природи, але й один до одного. При цьому таке бережливе ставлення до світу зараз неможливе без просвіти, без передачі досвіду, без пильності як транслюючої, так і приймаючої сторін. Пильність, яка зобов’язує слухати шерех планети і шепіт кожного. Бо саме глухота і невігластво можуть призвести не лише до зміни клімату, але й до війни”.
26 грудня Port Mone презентують нову програму в Master Klass Music Space (вул. Богдана Хмельницького, 57) о 20.00.
Поруч, на жаль, не буде ані вітряків, ані солярного парку (саме за їхньої допомоги підключалась звукозаписуюча апаратура), але будуть гості з відкритими душами, серцями та глядацько-слуховим каналом. А цієї екологічно чистої енергії з надлишком має вистачити мінімум на один вечір.
Долучайтеся!
Коротка довідка: Port Mone – інструментальне тріо з Мінську, яке грає на перетині сучасної академічної та експериментальної музики. Учасники багатьох європейських фестивалей, автори саундтреку до фільму Миколи Шпиковського “Хліб” (1929), музики до вистав. У дискографії колективу, окрім двох номерних альбомів, варто відзначити колаборацію Khmeleva project (спільно з гуртом “ДахаБраха”).
Квитки - 300 грн. Вiльна посадка. Кількість місць обмежена.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах