Женский Квартал

Женский Квартал

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

На телеканалі «1 + 1» покажуть «Жіночий Квартал», новий гумористичний проект студії «Квартал 95»
 
Студія «Квартал 95» придумала і запустила у виробництво новий масштабний розважальний телепроект «Жіночий Квартал». Зйомки перших випусків відбулися в травні у Туреччині, в рамках щорічного фестивалю «Весело 2018». Ефір нового проекту відбудеться на каналі «1+1» у новому сезоні.  А презентація для столичної публіки відбудеться 29 вересня у МЦКМ («Жовтневий Палац») .
 
«Жіночий Квартал» – це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал представниці прекрасної статі. Як кажуть автори нового проекту – це «територія жінок, де вони головні, вони завжди мають рацію і елегантно жартують про те, що їм насправді цікаво».
 
14 красивих, розумних і талановитих акторок різних жанрів будуть жартувати про те, що важливо для кожної сучасної жінки – про сім'ю, заміжжя, побут, красу, любов і секс, і, звичайно, про чоловіків.
 
Проект буде насичений яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть з властивою жінкам легкістю подивитися на актуальні події у світі і життя українців.
 
Серед учасниць нового гумористичного проекту - актриса «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова-Кияшко, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджева, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Лера Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, актриса «Вечірнього Києва» Настя Коротка, а також актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко.
 
Цікаво, що над сценарієм «Жіночого Кварталу» працює авторська група, до складу яких входять і учасниці проекту.
 
Прем'єрний випуск проекту можна буде побачити на «1+1» уже в новому телесезоні.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах