Tech N9ne

Tech N9ne

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Кар'єра артиста почалася у 1991 році з хіп-хоп гурту Black Mafia, але перший успіх він мав у складі колективу 57th Street Rogue Dog Villians. Змінивши ще декілька колективів після цього, Tech N9ne разом із бізнес-партнером створив лейбл Strange Music.

Альбом Anghellic (2001) дебютував на 79 позиції чарту Billboard 200. У відповідь на анти-піратську акцію Американської асоціації компаній звукозапису Tech N9ne дозволив прихильникам завантажити його безкоштовно з його веб-сайту, завдяки чому продажі альбому підвищилися втричі.

У 2006 артист оголосив серію альбомів Tech N9ne Collabos, у запису яких поміж іншим брали участь B.o.B, E-40, Snoop Dogg, Hopsin, T-Pain, Jay Rock, Mint Condition, Busta Rhymes, Twista, Lil Wayne, Yelawolf та Deftones.

Платівка Something Else, що вийшла у 2013, мала чималий успіх. Знаковим треком стала спільна робота Tech N9ne та Сержа Танкяна з System of a Dawn. У інтерв'ю Танкян зізнався, що щойно почув запропонований йому трек репера, відразу ж купив усі його альбоми.

У 2015 році Tech N9ne випустив альбом Special Effects, що також мав комерційний успіх та отримав велику кількість схвильних відгуків критиків. Одним із коллабораторів на платівці став Eminem, а повний список гостей включає фронтмена гурту Slipknot Корі Тейлороа, B.o.B, Lil Wayne, 2 Chainz, T.I., Hopsin, E-40, Yo Gotti, Audio Push та багато інших.

У 2017 році репер здобув свою першу платину – за трек Caribou Lou.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах