Человек, который платит

Человек, который платит

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Ів Жаміак
переклад з французької Євгена Бабенко
(Ідеальна сімейка)
Трагікомедія
Прем’єра відбулася 9 вересня 2017 року.
Тривалість вистави 2 год. 30 хв.

Респектабельний месьє Амількар, зраджений дружиною, дітьми і друзями вирішує за допомогою грошей створити собі ілюзію щастя. Він за скажені гроші наймає трьох незнайомців (актрису Елеонору, повію Віржинію, художника Машу), щоб ті зіграли для нього близьких: турботливу дружину, чарівну дочку і відданого друга.

«Життя ідеальної сімейки» відбувається в супроводі іронічного дуету - жива музика і пісні у виконанні домашніх слуг месьє Амількара, є акомпанементом в незвичайних виставах цього, сплаченого наперед, «домашнього театру».

Але те, що спочатку здається всього лише дивною грою, поступово змінює життя всіх. І чим ближче фінал, тим складніше стає учасникам цієї незвичайної затії самим відрізнити награні почуття від самих що ні їсти натуральних ... Та й сам месьє Амількар абсолютно заплутався, де життя, а де їм же складений сценарій, де реальні людські почуття і жести, а де лицедійство. Адже справжнє життя грає в свої ігри, і завжди тільки за своїми, а не кимось вигаданим сценаріями. І створює цілком сюрреалістичні ситуації, в яких відбувається те, що месьє Амількар навіть не міг собі уявити. Наприклад, поряд з «дружиною» в один прекрасний день з'являється чарівна теща. А у «дочки» виявляється бой-френд ...

Про автора:

Ів Жаміак (1918 - 1987) - знаменитий французький драматург і актор. У 1947 році Ів Жаміак був названий кращим комедіографом Франції, а в 1963 році отримав приз Канського фестивалю за кращий сценарій.
Найбільшу популярність у світі мала комедія «Месьє Амількар, або Людина, яка платить» - історія про життя, в якому можна купити все, крім самого життя.

Меценат проекту - Сергій ЛАВРЕНЮК
Режисер-постановник - засл. діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка  Дмитро БОГОМАЗОВ
Художник-постановник - Петро БОГОМАЗОВ
Музичне рішення - Олександр КОХАНОВСЬКИЙ
Художник по світлу - Тетяна КИСЛИЦЬКА

Дійові особи та виконавці:

Елеонора - засл. артистка України Леся САМАЄВА
Олександр - засл. артист України Андрій САМІНІН
Машу - нар. артист України Володимир ГОРЯНСЬКИЙ
Мелія - нар. артистка України Олена ХОХЛАТКІНА
Віржинія - Олена ЛАВРЕНЮК
Поло - Олександр ПІСКУНОВ
Слуги - Оксана ЖДАНОВА, Олександр БЕГМА

Афіша заходу

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах