Близость

Близость

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Патрік Марбер
переклад з англійської Гаяне Багдасарян
сценічна редакція Тамари Труновой
Дорослі ігри
Вистава на дві дії

Про виставу:

«Близькість» - це відверта п'єса про сучасні відносини. "Сцени з подружнього життя" двох пар, перескакуючи з одного року в інший, з одного роману в інший, збираються в тонку, неординарну, повну несподіваних поворотів історію.

Молодий письменник Дан закоханий у стриптизерку Алісу, хоча не проти закрутити роман з модним фотографом Анною. У той же час похмурий мачо Ларрі стає бойфрендом Анни, проте зустрічається і з Алісою. І ніхто з них не здатний розібратися в своїх почуттях і остаточно визначитися, з ким же він бажає залишитися. Вони сходяться і розходяться, стаючи все ближче один одному... або все більше віддаляючись один від одного? Кожен страждає, коли не отримує того, чого хоче. Але ще більше страждає, коли не може зрозуміти, чого він хоче... У гонитві за гострими відчуттями герої п'єси постійно «перезавантажують» свої взаємини, маніпулюють почуттями один одного, а головне, так винахідливо брешуть, що вже самі не можуть відрізнити правду від брехні. Правда йде в недосяжні глибини, гине під нагромадженням брехні... і краще б її не знати.

Відносини всередині любовного чотирикутника поступово розпалюються, невблаганно наближаючись до несподіваної і парадоксальною розв'язки ...

Про автора:

Патрік Марбер - відомий сучасний англійський драматург, народився в 1964 році в Лондоні. Ще наприкінці вісімдесятих Марбер почав писати сценарії для телесеріалів, а першу п'єсу для театру написав у 1995-му році. Сьогодні він один з найпопулярніших і титулованих драматургів, його роботи із задоволенням ставлять театри, він не раз ставав володарем різних престижних театральних премій.

П'єса «Близькість» наприкінці 90-х стала безумовним хітом європейської сцени, в 1997 році була названа «кращою п'єсою» у Великобританії, а в 1999-му удостоїлася премії «Тоні».

У 2004-му драматург перетворив «Близькість» в сценарій фільму, який зняв культовий режисер Майкл Ніколс, а головні ролі зіграв зоряний склад акторів - Наталі Портман, Джуд Лоу, Клайв Оуен і Джулія Робертс. Фільм мав просто неймовірний успіх у глядачів, представлений у численних номінаціях на всілякі кінопремії, серед яких «Золотий глобус» і «Оскар».

Дійові особи та виконавці:

Анна – засл. артистка України Леся САМАЄВА
Ларрі - Сергій ДЕТЮК
Аліса - Анастасія ЛОГВІН
Дан - Андрій ІСАЄНКО
У пластичних сценах: Олена БУШЕВСКАЯ, Антон ВАХЛІОВСЬКИЙ, Акмал ГУРЕЗОВ, Христина ДЕЙЛИК, Михайло ДОСЕНКО, Оксана ЖДАНОВА,  Володимир КАНІВЕЦЬ, Катерина КАЧАН, Оксана ЛАВРИК,  Олександр ПІСКУНОВ, Ганна ТОПЧІЙ

Режисер-постановник - Тамара ТРУНОВА
Сценографія - Олег ЛУНЬОВ
Художник по костюмах - Кристина КОРАБЕЛЬНИКОВА
Пластичне рішення - Антон ВАХЛІОВСЬКИЙ
Музичне рішення – засл. діяч мистецтв  України Олександр КУРІЙ
Аранжування музичних фрагментів - Іван ЗАВГОРОДНІЙ
Анімація – Володимір ІЛЬЇН
Фото – Олеся МОРГУНЕЦЬ-ІСАЕНКО
Художник по світлу - Тетяна КИСЛИЦЬКА

Афіша заходу

28 червня 2020, нд. 19:00

Театр драмы и комедии на левом берегу Днепра

від 150 грн.

Купити квиток
Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах