Вечер венгерской оперетты

Вечер венгерской оперетты

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

У Національній опереті України — унікальний «Вечір угорської Оперети». Гала-концерт, створений за сприяння Посольства Угорщини в Україні – чудова нагода відчути колорит старовинних угорських містечок, з їхньою неповторною атмосферою романтики і любові. Лейтмотивом вечора виступатиме автентична народна музика, що зародилася в угорських глибинках.

Запальна суміш самобутньої народної музики з ледь вловимим відтінком пристрасних циганських мотивів виникла саме в Угорщині. Не дивина, що тут батьківщина запального чардашу, який полонив серця славетних композиторів з усього світу. Мелодика народної угорської музики простежується у творчості багатьох провідних європейських композиторів: Гайдна, Бетховена, Шуберта, Брамса, Чайковського.

У Гала-концерті «Вечір угорської Оперети» у виконанні солістів Будапештського театру оперети та мюзиклу і артистів Київського театру оперети будуть представлені композиції та арії з улюблених оперет відомих композиторів Ференца Легара, Імре Кальмана, Віктора Якобі, Роберта Штольца.

Музика їхніх прекрасних оперет неодмінно буде до смаку всім, хто любить, щось особливе та неповторне!

За прекрасним настроєм – до Національної оперети України!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах