Баядера

Баядера

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

"Баядера"
Оперета на 2 дії
Музика І. Кальмана

Історія, яка заграє новими барвами. Сучасна інтерпретація класичного твору на головній сцені Національної оперети України!

«Баядера» Імре Кальмана, - це зворушлива і водночас пристрасна історія кохання індійського принца Раджамі та артистки паризького вар’єте на ім’я Одетта Дарімонд.

Через призму відносин двох закоханих глядач має змогу познайомитись і з історією найромантичнішої країни всіх часів та епох.  Адже всі події відбуваються у Парижі, на початку ХХ століття.   Також вистава допоможе більш глибоко зануритись у тогочасні традиції та соціальні проблеми, які так чи інакше накладають відбиток на кожного з персонажів.

Проте,  першочергово до розгляду глядачеві пропонується саме висвітлення культурних традицій та сімейних цінностей в контексті їх розбіжностей між двома країнами. Тема дотримання традиційних цінностей набуває додаткового емоційного забарвлення завдяки внутрішній драмі головного героя вистави. Так, принц Раджмі, як спадкоємець престолу не має права на одруження із чужоземками.

Сильні почуття закоханого змушують його замислитись над тим, чи варта влада того, аби втратити кохання? Чи ж бо кохання варте того, аби залишити престол? Що обере Раджмі? Та чи прийме його жертву Одет Дарімонд?

Питання, яке бентежить весь світ  Питання, яке й досі є актуальним. Чи витримає справжнє кохання на перевірку міцністю?...

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах