фестиваль АРТПОЛЕ

фестиваль АРТПОЛЕ

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

место проведения: с. Уніж, Городенкіський р-н, Івано-Франківська область

 

 

Фестиваль АртПоле — це поле для народження й втілення творчих ідей, які з часом захоплюють сцени та галереї в різних містах і країнах. Завдяки спільній енергії АртПоле — це більше ніж подія. Тут поєднуються не лише музика, лендарт, перформанс, але й різні стилі й жанри цих складових, різні культурні традиції, і кожен з учасників знаходить актуальну форму сказати про вічне. Це явище створюють люди, які відчувають один одного і світ навколо. Без перебільшень — кожен з тих, хто приїжджає сюди, готовий до експерименту. Протягом року ми активно спостерігаємо за новими роботами, спілкуємося, впливаємо на думку один одного. І раз на рік у нас є чудова нагода зустрітися й оцінити разом створений твір.

Цього року АртПоле проходитиме в Дністровському каньйоні, що вражає своєю величчю і мальовничістю. Найближчі великі міста — Івано-Франківськ і Тернопіль. На фестивалі творитимуть Besh’o’droM (Угорщина) Village Kollektiv (Польща), Wild Marmalade (Австралія), Port Mone (Бєларусь), Feloche (Франція), Trio VD (Великобританія), Dva (Чехія), надзвичайно сильна українська складова: ДахаБраха, Гайдамаки, Перкалаба, Пропала Грамота і ще багато чудових музикантів, зокрема тих, що представляють автентичну сцену: Капела Бай (Карпати), Джазаїр (Крим), Перемітка (Покуття). Як завжди, насичена програма майстерень: фото, vj, витинанка, гончарство, ковальство, співи, танці та інші фізичні вправи, а також кінопокази, дитячий майданчик, чайні церемонії, традиційні коктейлі та знайомство з кухнею різних народів.
Лендарт-програму цього року АртПоле проводить спільно з найдавнішим українським лендарт-симпозіумом «Простір Покордоння», а упорядкуванням території опікується Кузня Уніж - дружня агенція «Наш формат». Таке поєднання зусиль  та енергій зробить програму ще цікавішою, умови — комфортнішими, а нові твори — досконалішими.

Вартість квитка з 12 (або з 13 чи 14) до 16 липня — 220 грн.
Вартість квитка на 15-16 липня — 150 грн.

Увага — ціни дійсні до 10/06, з 11/06 вартість зростатиме.


Кількість квитків обмежена — задля створення гармонійного фестивального середовища/комфортних умов перебування на фестивалі.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах