Spring Party

Spring Party

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Кожен з нас тремтливо й нетерпляче очікує на початок весни, адже саме в цю пору року сміливо женуть зимову меланхолію та вимагають змін.

І ми підготували дещо, що без сумніву допоможе вам у цьому - яскраву та веселу Spring Party для прихильників аніме та k-pop!

Темою святкової вечірки буде «Кохання-зітхання та інші неприємності».

Сама наявність вечірок дуже важлива, адже після гарного відпочинку «доросле» життя стає все ж кращим. Наша весняна вечірка це відмінний спосіб чудово провести час з близькими та подарувати їм незабутній вечір. Якщо ж так сталось, що ви поки самотні і все ще у пошуках, то вам точно до нас! Цей день надасть купу можливостей для нових знайомств, пізнати один одного краще, для найрішучих - освідчитись у коханні зі сцени!

Окрім того, гарантований заряд позитивної енергії, гарного настрою та нестримна хвиля веселощів надовго! На вас чекає жива музика, кавер денс, косплей шоу і звичайно, приємне спілкування та романтика 

Танцюйте під улюблені треки, насолоджуйтесь запальним шоу, набирайте подарунки та сувеніри на міні ярмарці та відправляйте листівочки нашою фестивальною поштою!

Потенційним виступаючим поспішаємо нагадати о можливості прийняти участь у конкурсах на кращий вокал, танець та дефіле. Які саме призи за перемогу - поки тримаємо у секреті ;)

Ну що, готуємось зустрічати весну, одягаємось якомога яскравіше і приходимо за гарним настроєм. Також у цей день трохи раніше часу вітаємо зі святом чудових дівчат!

Впевнені, що ви чудово і приємно проведете час і чекаємо вас на Spring Party 6 березня!

Дата:

6 березня 2022

Адреса:

м. Київ, вул. Михайла Омельяновича-Павленка, 4/6 (ст.м. Арсенальна)

Арт-клуб «Теплий Ламповий»

Час:

15:00 відкриття дверей

16:00 початок програми

23:00 закриття програми

Вартість квитків:

200грн (на вході)

150грн (попередній продаж)

Кількість квитків обмежена.

Увага! Інформація для бажаючих прийняти участь. Заявки на участь у шоу програмі приймаються до 1 березня. Пишемо у особисті повідомлення @_lina_inverse (Instagram) або @LinaNiceGuys (Telegram)

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах