Prism in live

Prism in live

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

PRISM IN LIVE

‼️Це не типовий концерт

Цього разу на сцені буде надпотужний лайн-ап

Разом ці хлопці роблять щось неймовірне

Таке буває рідко...

Отже, що вас чекає:

The Careless - звідси лунає справжній панк, що запалює серця слухачів, як на концертах, так і на записі. Граючи мелодійний панк з відозвами альт-року, ми продовжуємо експериментувати з іншими стилями. На даний момент маємо у записі 2 сингли та ЕР, які можна знайти на усіх стрімінгових платформах

NOViSENS - що? який в біса новий сенс? Хард-рок, або меланхолічні повільні пісні, чи взагалі мега-драйвовий хіт?

Ніхто навіть гадки не має що вони випустять наступним, а ваш настрій напряму буде залежати від порядку в якому зіграє гурт.

Чудова змога послухати щось нове в українському просторі!

Мій Конфлікт- гурт, це історія конфлікту між особистостями. Кожен із нас сперечається сам із собою та один з одним. В цьому і полягає рух гурту вперед - у суперечці.

Музло засновується на проблемах сучасної молоді - коханні, ідентифікації себе у суспільстві та стосунках між собою і з самим собою. Це є у кожному, у кожного є його конфлікт.

Лис та пес-гурт з Дніпра, грає особливий рок

IN SPECTRUM - у спектрі. А спектр чого саме? Можливо музичний? Чи спектр зовнішності жінок які їм подобаються? Спектр алкоголю який вони вживають(хоча здається цей спектр занадто великий)? А можливо вони мають на увазі спектр емоцій які ти відчуваєш під час прослуховування одного з соляків, чи під час того як на сорочці фронт-мена рветься черговий гудзик?

Напевно не треба забувати те що вони рок-н-рольщики. А як казав класик "справжньому рок-н-рольщику потрібно одразу все"

Amusement - це молодий інді/хард/арт рок з оригінальними композиціями, які поєднують олдскульні, місцями приблюзовані/припанковані мотиви, (deep) dark fantasy тематику та емоційний драйв. Amusement - це червоний місяць, подорожі у часі та просторі, танці під дощем та швидкоплинність буття.

Де?

Теплий Ламповий

Коли?

07.10 о 16:00

Скільки?

Передпродаж - 200грн

На вході - 300 грн

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах