First cancel

First cancel

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Хей-хей-хей!

Засумували за концертами?)

Тоді зустрічайте “First cancel”.

Для вас будуть грати як неймовірні діди сцени, так і амбіціозні новачки андеграунду:

«Побачимось Пізніше» - Альт.рок з гранжевим звучанням? З поетичною лірикою? Яка досліджує багато тем та має різноманітний саунд? Цей гурт точно заслуговує вашої уваги!

«Мій конфлікт» - Історія конфлікту між особистостями.. в цьому і полягає рух гурту вперед – у суперечці. Музло засновується на проблемах молоді - коханні, ідентифікації себе у суспільсті, відносини з собою. Це є у кожному, у кожного є його конфлікт.

«В селі у діда» - Коли ми їдемо до діда в село, ми завжди очікуємо там побачити збірку анекдотів, прив’язаного до буди пса та самогон. От від наших пісень очікуйте те саме.

«Пополордо» - своєрідний гурт, який помістив в собі дві крайнощі – нескінченний сум та глибока іронія. Команда з чотирьох з половиною унікальних особистостей зарядить ваш вечір.

«Дисиденти» - Наша музика це незвична сумів елементів металу, гранжу, панку, речитативу, чистого та екстрім вокалу, а наші пісні це непогодження з громадською думкою та експресивне вираження власних думок.

«ARKHA» - Київський альтернативний рок-гурт, який створює чесну українську музику. Ми пишемо про звичайних людей, про нас із вами, про переживання та проблеми, про злети та падіння. Бодай, в одній нашій пісні ви зможете побачити самих себе.

Найнепотрібніша інформація «Де?Коли?»

Теплий Ламповий, 3 січня, 16:00.

Квитки: Передпродаж – 250грн, На вході – 350грн.

Чекаємо всіх!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах