Конкурс молодых исполнителей им. Н.Мозгового

Конкурс молодых исполнителей им. Н.Мозгового

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

У рамках конкурсу буде проведено концерт пам’яті  Миколи Мозгового «ЛЮБОВ ОСТАННЬОЮ НІКОЛИ НЕ БУВАЄ», на який  запрошені  найвідоміші співаки,  композитори, поети, чиї імена відомі далеко за межами України.      
           Підготовка та проведення концерту пам’яті Миколи Мозгового «ЛЮБОВ ОСТАННЬОЮ НІКОЛИ НЕ БУВАЄ» та  Всеукраїнського конкурсу проводитиметься «Державним підприємством «Національний палац мистецтв «Україна» за фінансової підтримки Міністерства культури та мистецтв України.
       Ім’я маестро Мозгового входить до Плеяди видатних українських митців і знане далеко за межами нашої країни, адже його пісні звучать по світах і стали істино народними.
 Ліричні мелодії пісень «Край», «Горянка», «Моя любов», «Новоселиця», «Материнська любов» та багатьох інших зачіпають струни серця людей старшого покоління і молоді.
          За великий особистий вклад у розвиток і збагачення української культури, високу професійну майстерність,
 Мозговий М.П. був удостоєний звання «Заслужений артист України»/1985 р\, у 1993 році – «Народний артист України»,  за визначний особистий внесок у розвиток української культури і мистецтва був нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого.
           Грані його таланту різнобічні, це заснування Українського мистецького фонду імені В.Івасюка, конкурс молодих виконавців сучасної естрадної пісні у рамках Міжнародного телевізійного фестивалю «Море друзів», педагогічна діяльность – з 1999 року  Мозговий М.П. – професор,  завідувач кафедрою теорії та методики вокалу інституту мистецтв при Національному педагогічному університеті.
           Учасниками конкурсу будуть не лише популярні виконавці з України, але й молоді талановиті співаки, чиї імена незабаром засяють на естрадному Олімпі та стануть славою і окрасою естради.
            Мета конкурсу – відкрити нові яскраві зірки - самобутні молоді  таланти, сприяти пошануванню молодих виконавців до  української пісні. 

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах