Золушка

Золушка

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Київський театр «MusiсLand» запрошує дітей з батьками або з вчителями на дивовижну виставу-мюзикл «Попелюшка», за мотивами відомої казки Шарля Перро, яка пройде у Центрі культури та мистецтв КПІ за адресою проспект Перемоги 37.

З перших хвилин дійства дітлахи потраплять у загадковий світ чудес і чар. Зустрінуться з улюбленими героями: Попелюшкою та Принцем, чарівною Феєю, підступною мачухою, злими сестрами та веселим королем. Ви станете свідками історії про зустріч та кохання, підступність та розставання, чарівні перевтілення на Новорічному балу!

Характерні актори, розкішні костюми, запальна музика, живий спів і танці нікого не залишать байдужими. Технічне наповнення світловими ефектами та великий екран на сцені створять казкову атмосферу і чарівне Новорічне свято!

У фойє великого залу за 40 хвилин до початку вистави на вас чекають смаколики, ігри, ялинка, іграшки та багато інших сюрпризів від Діда Мороза та Снігуроньки., які зроблять інтерактивну програму, Новорічний хоровод та конкурс карнавальних костюмів.

Вистава триває 60 хвилин.

Вартість квитків 120 – 280 гривень.

Після вистави діти зможуть прийняти учать у автограф сесії та сфотографуватись з персонажами казки.

Чекаємо Вас і бажаємо приємного перегляду!

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах