Сказочные приключения в Виртуляндии

Сказочные приключения в Виртуляндии

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.


Продолжительность 60 мин. Антракта нет.
Детям до 3-ёх лет бесплатно (без предоставления отдельного места)
Подарок в стоимость билета не входит. Подарок можно купить перед началом представления

КАЗКОВІ ПРИГОДИ У ВІРТУЛЯНДІЇ

Сюжет Новорічної вистави наче виростає з оточуючої нас реальності.

Це історія звичайного українського хлопчика Андрійка, який захоплюється тільки комп’ютерними іграми і не дуже полюбляє займатися домашніми справами, гуляти з собакою чи вчитися грати на флейті .

Але одного разу…він чарівним способом через монітор комп’ютера, який на певний час перетворюється на портал між реальним та віртуальним світами, потрапляє у казковий світ його ігор, в країну, що зветься Віртуляндія… Там він опиняється у вирі надзвичайних і небезпечних подій ...

Насамперед, він мусить допомогти Діду Морозу, щоб врятувати королівство Часу, яке захопила повелителька злих монстрів Монстрела. Вона полонила Короля Часу і перевела годинник в зворотній бік, щоб помолодшати. І якщо наш герой не звільнить короля до 12-ої години ночі, то плин часу зупиниться, казкові герої зникнуть, а Новий рік ніколи не наступить.

Оскільки Андрійку доводиться боротися зі злом не в реальному, а у віртуальному світі, йому допомагають не реальні, а казкові персонажі. Наприклад, дуже кумедна комп’ютерна мишка, яка перетворилася в справжню живу симпатичну мишу! Тут же він зустрічає і свого собаку Бурана, з яким колись не хотів гуляти …і який заговорив людською мовою…Ще він потоваришує з принцесою Хвилинкою, добрим Чарівником та Дракончиком. А ще йому будуть допомагати і віртуальні персонажі мультфільмів, наприклад, герої першого українського повнометражного анімаційного блокбастеру, знятого в 3-d форматі, «Микита Кожем’яка» - Рисик та Микита. Вони оселилися серед фантастичних декорацій вистави за допомогою ультрасучасної проекційної технології.

На їхньому шляху їх очікують різні небезпеки - і підступна ріка Забуття, і велетенські Дракони, і злі Монстри… Але загальними зусиллями герої долають всі перешкоди: добро перемагає зло, Час повертається і настає щасливий Новий 2015 рік!

Це буде дійсно найкраще феєричне Новорічне шоу, в якому наші актори, акробати, артисти балету, співаки покажуть свою майстерність, а сучасні мультимедійні технології та неймовірні спецефекти допоможуть кожному маленькому та дорослому глядачу зазирнути в казкове потойбіччя чарівного новорічного свята.

У фойє палацу перед виставою на дітлахів чекають анімаційна програма з традиційними Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими героями казок, веселі конкурси, ігри, розіграші, атракціони і, звичайно, - подарунки.
В постановці зайняті актори київських театрів, артисти цирку, три провідних танцювальних колективи України (два дорослих і один дитячий).

Режиссер-постановник – Ірина Зільберман, художник-постановник - Наталія Клісенко композитор – Вікторія Васалатій, драматургія - Неда Неждана.

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах