"Похититель Рождества" Главная Елка Украины

"Похититель Рождества" Главная Елка Украины

Схоже, що ви трохи не встигли. Щоб завжди бути в курсі всіх подій, підпишіться на нашу розсилку.

Малюкам до 4-х років включно вхід безкоштовний (без надання окремого місця, дитина сидить на руках у дорослого).

Маленький бешкетник затіяв капосний вчинок – він ладен на все, аби святкування Різдва не відбулося. Ідея зіпсувати найважливіше свято у році здавалася фантастичною! Та він ще не знає, що людська любов, доброта та щирість цінніші за будь-які подарунки і здатні розчулити найпримхливіших… і навіть маленького буркотливого бешкетника!

Перша сцена країни запрошує Вас та Ваших дітей на ГОЛОВНУ  ЯЛИНКУ  УКРАЇНИ!

Вистава «ВИКРАДАЧ РІЗДВА» - надзвичайно цікава, видовищна та повчальна казка! Ваші діти будуть у захваті від дійства, яке відбуватиметься на сцені.

Порятунок Новорічного свята додасть Вашим дітям відчуття особистої вагомості і причетності до важливої справи! Ця різдвяна історія припаде до душі нашим маленьким глядачам, бо на Вас чекають казкові персонажі, захоплюючі пригоди, унікальні музичні, танцювальні та акробатичні номери!

Над створенням вистави працювали найкращі у свої справі – відомий режисер-хореограф Олександр Лещенко та театр танцю «Форсайт».

Запрошуємо  поринути у світ емоцій, що безперечно запам'ятаються і стануть найкращим різдвяним подарунком для Вас та Ваших дітей!

Вистави відбуватимуться щоденно з 23 грудня 2017 року по 8 січня 2018

Галерея

Будь в курсі всіх подій!
Підпишись на дайджест подій від kvtok.com, дізнавайся першим про найкращі заходи у твоєму місті.
Або стеж за новинами у соціальних мережах